Smörjmedel för nordiska förhållanden

Elite Oil - ett svenskt oljebolag

Elite Oil är ett väletablerat varumärke på den svenska smörjmedelsmarknaden. Företaget har även en komplett organisation för insamling av farligt avfall från den svenska marknaden.

Elite Oil har nu även gjort en stor investering i en egen fabrik där vi producerar de flesta smörjmedel under egen regi, fabriken är lokaliserad i Karlstad.

 

Elite Oil med säte i Jönköping marknadsför smörjmedel av allra yppersta kvalitet till dels den automotiva sidan, dels numera även till industrin i form av t ex skäroljor och emulsioner för mekanisk bearbetning, vilket innebär att vi har en komplett produktportfölj för samtliga kundsegment på marknaden. 

Våra transporter sker från vårt huvudlager i Karlstad samt från några av våra samarbetspartners vilket borgar för snabba och säkra leveranser. Våra produkter finns i allt från 1-liters emballage till bulkleveranser.

 

Elite Oil har ett säljteam med lång och gedigen erfarenhet i smörjmedelsbranschen och vi finns representerade på ett antal orter i Sverige.

 

Ansök enkelt under produkter om kundkonto hos oss, där får du som kund dina kundspecifika priser.

Produktkatalog

eliteomslag_2020.jpgI vår produktkatalog hittar du utförlig information om vårt sortiment.

 

Ladda ned PDF

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.