Elite Oil - en naturlig avfallspartner

Vi har en lång erfarenhet och en komplett organisation för insamling av farligt avfall och då givetvis till en fördelaktig kostnad för Er som kund. Tack vare detta kan vi erbjuda en helshetslösning, nyvara/farligt avfall genom en och samma kontaktperson.

 

Det farliga avfallet hämtar vi med turbilar som kör regelbundet efter ett turschema. Vi samarbetar enbart med godkända mottagare av farligt avfall på den svenska marknaden. Naturligtvis tillhandahåller vi alla nödvändiga transport- och mottagningstillstånd, vilket underlättar för våra kunder i deras kontakt med tillståndsgivare och miljömyndigheter.

 

Vi tillhandahåller dessutom tomemballage för de flesta avfallsorterna utan extra kostnad. Konsultera gärna våra säljare för mer info.

 

Prislista & Turschema

Skicka förfrågan

Vill du veta vad det skulle innebära att anlita oss till att samla in ert farliga avfall? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.

Företag

Kontaktperson

Besöksadress

Ort

E-post

Telefon

Förfrågan

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.